Ana sayfa Dizi Fragmanları Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi 6. bölüm fragmanı, Leyla gerçeklerle yüzleşmeye hazır mı?

Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi 6. bölüm fragmanı, Leyla gerçeklerle yüzleşmeye hazır mı?

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Leyla: Hayat Aşk Adalet isimli dizi projesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

İlk 5 bölümü izleyicilerin büyük ilgisini çeken ve iyi reytingler alan dizinin 6. yeni bölümünde büyük bir yüzleşme yaşanacak.

Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin güçlü bir hikayesi bulunuyor.

Leyla’nın gerçeklerle yüzleşeceği 6. bölümden yayınlanan fragman dikkat çekti. 16 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 6. bölümden fragman ve detaylar şöyle:

Leyla’nın yaşadığını öğrenen Civan çocukluk aşkını bulmaya kararlıdır. Civan’a bu yolculuğunda hiç beklemediği biri yardım edecektir.

Nur için ise Leyla’yı bulmak hayat memat meselesine dönüşür. Güzide, gerçekleri öğrenmek isteyen Nur’un tehdidiyle bir seçim yapmak zorunda kalır.

Leyla bir yandan kimliğini gizlemeye çalışırken, diğer yandan ailedeki dengeleri alt üst edecek bir hamle yapar.

Ferda ve Nur’u karşı karşıya getirecek olay nefeslerin tutulmasına neden olurken, Leyla İpek’in kardeşi olup olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye karar verir.