Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun dizisinde üçünü bir kriz daha çıktı!

Leyla ile Mecnun dizisinde üçünü bir kriz daha çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen’de yeniden yayınlanacağı ortaya çıkınca Leyla ile Mecnun hayranları çok mutlu olmuştu. Yeni bölümleriyle bir dönemin efsanesi olan dizi geri dönecekti.Ancak bu o kadar da kolay olmuyor… İlk önce Erdal Bakkal rolünde yer almak istemeyen Cengiz Bozkurt’un ikna edilmesi gerekti.Bu durum bir krize yol açtı.

Ardından ise bir başka ünlü isim Köksal Engür’ün Aksakallı Dede rolünde yer almak istemediği ortaya çıktı. Ancak Onur Ünlü hem Cengiz Bozkurt hem de Köksal Engür’ü ikna ederek projenin başlamasını sağladı.Yönetmen Ünlü, çekimleri de başlattı. Ancak yeni bir kriz daha ortaya çıktı.

Sefirin Kızı dizisindeki Sahra karakteri ile öne çıkan ardından ise Masumiyet dizisinde güçlü bir oyunculuk sergileyen Deniz Işın ile dizi için anlaşma yapılmıştı. Leyla karakterini canlandıracak olan Deniz Işın konusunda kriz yaşandığı ortaya çıktı.

Leyla ile Mecnun dizisinde üçünü bir kriz daha çıktı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından kulis bilgilerini aktardı. Deniz Işın’ın başka bir dijital platform için iş yapmasının yapım tarafında kriz yaşanmasına neden olduğu ortaya çıktı. Deniz Işın ile anlaşmanın iptali gündemde. Sıkıntılı bir süreç ile toplanan Leyla ile Mecnun ekibi sete çıkmış ve çekimler de başlamıştı.

Şimdi Deniz Işın konusunda ne yapılacağı merak ediliyor.