Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında yakınlaşma iddiası şaşkına çevirdi

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında yakınlaşma iddiası şaşkına çevirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Ada Masalı dizisinde başrollerde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz yer alıyor…İzmir’in Sığacık bölgesinde çekimleri devam eden dizinin yaz enerjisini en iyi yansıtan yapım olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.

Reytingleri ilk başlarda iyi gelen ama sonra düşüş yaşayan Ada Masalı dizisinde başrol oyuncularının uyumu herkesin dikkatini çekmişti. Navruz ile Turan hem enerjilerinin yüksek olması hem de çok uyumlu bir dizi çifti olarak izleyicileri mest etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş, kulisten gelen yakınlaşma bilgisi ile ikilinin hayranlarını da şaşırttı. Setten gelen bilgilerde iki ünlü ismin yakınlaştığı ve aralarında bir aşk yaşanma ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor.

Haziran ve Poyraz karakterlerinin daha hikayede aşkları tam olarak başlamadı. Navruz ile Turan arasındaki yakınlaşma bir aşka dönüşür mü bilinmez, ancak Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi gibi olma durumu birçok dizi hayranına şimdiden çok sempatik geldi…

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında yakınlaşma iddiası şaşkına çevirdi 7