Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin genç yıldızı Leyla ile Mecnun dizisiyle anlaştı!

Son Yaz dizisinin genç yıldızı Leyla ile Mecnun dizisiyle anlaştı!

tarafından ker_def

Leyla ile Mecnun dizisinin ekibine yeni bir oyuncu daha katıldı! Bu sezonun beğenilen dizilerinden birisi de Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz oldu. Cuma akşamları ekrana gelen dizi 21. bölümü ile birlikte ekrana veda etti.

İkinci sezonu da yayınlanacak olan Son Yaz, yaz arası verirken ekipte yer alan genç oyunculardan Sarp İkiler, yeni dizi anlaşması ile dikkatleri çekti. Sarp İkiler Leyla ile Mecnun kadrosunda!

Son Yaz isimli dizide Arda karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile dikkat çekmişti. Dizide çok fazla sahnesi olmasa da yine de kendini göstermeyi başaran oyuncu, heyecanla beklenen Leyla ile Mecnun dizisinde yerini alacak.

Fenomen dizinin yeni bölümlerinin Exxen platformu için çekileceği ortaya çıkmıştı. Tüm ekip ile anlaşma yapıldı ve yakında çekimlerin başlaması bekleniyor.

Son Yaz dizisinin genç yıldızı Leyla ile Mecnun dizisiyle anlaştı! 7

“Hercai, Son Yaz gibi çok izlenen dizilerden tanıdığımız 1999 doğumlu sevilen oyuncu Sarp İkiler, 7 yıl sonra yeniden, bu kez Exxen’de yayınlanacak olan “Leyla ile Mecnun”un kadrosunda yer alacak!”