Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun enerjisinden hiçbir şey kaybetmemiş! İşte setten ilk görüntüler!

Leyla ile Mecnun enerjisinden hiçbir şey kaybetmemiş! İşte setten ilk görüntüler!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun, hayranı olan izleyicileriyle nihayet yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Çekimleri başlayan dizinin setinden gelen ilk görüntüler, Leyla ile Mecnun’un yeniden bomba gibi geldiğinin kanıtı oldu.

Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeni dönemi resmen geçen hafta başlamıştı. Neredeyse aynı şekilde bir araya gelmeyi başaran ekip geçen hafta çekimlere start vermişti.

Dizinin kamera arkası görüntüleri de bugün sosyal medyaya düştü. Leyla ile Mecnun’un hafızalara kazınan müziğiyle video halinde sunulan görüntüler, diziyi bekleyenler arasında heyecanın daha da artmasına neden oldu.

2011 yılında başlayan ve 2014 yılında hayranlarının tüm itirazlarına rağmen final yapan dizinin üzerinden yedi yıl geçmesine rağmen heyecanın hiç eksilmeden aynı kaldığı gelen tanıtım videosuyla da ortaya çıktı.

Yeni bölümleri dijital platformda ekrana gelecek olanda dizinin kadrosu neredeyse eskisinin aynısı. Sadece Leyla’yı oynayacak oyuncu değişti. Yeni bölümlerde Leyla’yı Sefirin Kızı dizisiyle parlayan, son olarak Masumiyet dizisiyle oyunculuktaki yeteneğini gösteren Deniz Işın canlandıracak.

Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Köksal Engür rol alıyor.

Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerinin sonbaharda Exxen’de yayınlanması bekleniyor.