Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisiyle ilgili büyük iddia! Dizi sona mı eriyor?

Kefaret dizisiyle ilgili büyük iddia! Dizi sona mı eriyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve reytingleri son derece düşük giden Kefaret dizisiyle ilgili tartışmalar bir süredir devam ediyor. İşin ilginç yanı dizi, sezona ara vermeden devam ediyor. Ancak hakkındaki iddialar başka türlü diyor.

Fox TV’nin, Zülfü Livaneli’nin bir kitabından uyarlanan hikayesi ile ortaya çıkan Kefaret, Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi usta oyuncuları bir araya getiriyor. Dizinin reytingleri başlarda çok iyi gidiyordu. Ancak yayınlandığı pazar akşamına TRT 1’in iddialı dizisi Teşkilat konulunca Kefaret için işler ters gitmeye başladı.

Kefaret dizisiyle ilgili büyük iddia! Dizi sona mı eriyor? 8

Teşkilat dizisinin yayına girmesiyle Kefaret’in reytingleri bir hayli düştü. Dizi, sosyal medyadaki paylaşımlarından da payını alamadı ve hakkında en az paylaşım yapılan dizilerden biri oldu.

Yapımcı şirket ve kanal diziyle ilgili bir yeniliğe gitti ve pazar olan yayın gününü perşembe akşamına aldı. Hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında çok kötü giden dizi hakkında şaşırtıcı bir şekilde bir türlü final kararı alınmadı.

Ancak ortaya bir iddia atıldı. Buna göre dizi birinci sezonuyla birlikte final yapacak ve ikinci sezonu olmayacak. Ancak Kefaret’in ne zaman sona ereceği konusunda henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kefaret dizisiyle ilgili büyük iddia! Dizi sona mı eriyor? 9

Dizinin bu hafta 32. bölümü yayınlanacak. 32. bölümde şunlar olacak:

Sinan, Nilay’ın intiharından kendini sorumlu tutmakta, giderek kabuğuna çekilmektedir. Zeynep, Sinan’ın toparlanması için elinden geleni yapar ancak ipler hızla kopma noktasına gelir.

Fulya’nın gizli kahramanlıkları Emre ile aralarının iyice açılmasına yol açar. Münevver kalbini yuvada birlikte çalıştığı genç yakışıklı şefe kaptırır…