Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı bitiyor ama Alina Boz hayranlarının heyecanını zıplatacak dizi geliyor!

Maraşlı bitiyor ama Alina Boz hayranlarının heyecanını zıplatacak dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl yayınlanan Aşk 101 dizisi büyük ilgi gördü. Netflix’te izleyicilerle buluşan dizinin senaryosu Meriç Acemi’ye ait… Dizinin ikinci sezon çekimleri de 2020 yılının Temmuz ayında başlamış ve sonbaharda tamamlanmıştı.

Toplam 8 bölüm olarak yayınlanan Aşk 101’in ikinci sezonu Aşk 102 ismiyle geliyor. Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veren Alina Boz, dizinin akıbeti hakkında bilgi verdi.

Aşk 102 dizisinin sonbaharda izleyicilerle buluşmasını beklediğini belirten oyuncu, Meriç Acemi’nin yine çok güzel bir hikaye yazdığını duyurdu. Alina Boz, çok güzel bir çekim süreci geçirdiklerini ve iyi bir iş çıktığını anlattı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncunun şu sözleri dikkat çekti:

“İlk sezon pandemiye denk gelmişti. O yüzden herkesin de çok hoşuna gitti, herkesin enerjisini yükseltti o dönemde. İkinci sezon herhalde sonbahara doğru gelecek diye biliyorum ben. Güzel olacak, güzel bir ikinci sezon çektik. Zaten enerjimizde çok güzeldi oradaki ekiple. Sevdiğim arkadaşlarım var, keyifli çalıştık. Güzel de bir iş çıktığına inanıyoruz. Ben de dublaja gittiğimde gördüğüm sahneler var. Yine tatlı bir senaryoydu. Meriç Acemi çok güzel bir sezon kaleme aldı. Çok güzel bir iş çıkarttığımıza inanıyoruz.”

Alina Boz, aynı zamanda atv ekranında yayınlanan Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile başrolde yer alıyor. Dizinin 26. bölümü ile birlikte 12 Temmuz tarihinde final yapacağı da ortaya çıktı.