Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy imzalı Gaddar dizisi ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de sosyal medyada başarı elde etti!

Çağatay Ulusoy imzalı Gaddar dizisi ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de sosyal medyada başarı elde etti!

tarafından ker_def

Netflix’te yayınlanan Kübra isimli dizi ile birlikte Çağatay Ulusoy hayranları, Fox TV’de ekrana gelen Gaddar dizisinin de keyfini yaşıyor. Aynı dönemde iki farklı dizide, birbirinden farklı karakterler ile hayranlarını şaşırtan Çağatay Ulusoy, yine geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakmayı başardı.

8 bölüm süren Netflix’teki Kübra dizisi gerçekten izleyenleri şaşırtan, afallatan ama Çağatay Ulusoy’un oyunculuk başarısını da takdir ettiği bir iş oldu.

Gaddar isimli yeni televizyon dizisinin de benzer duyguları ortaya çıkarttığını ve Çağatay Ulusoy adına iyi bir projenin daha ekrana yansıdığını anlatıyor.

Diziye yönelik sosyal medyada zaten büyük bir ilgi vardı. İlk bölümün 19 Ocak Cuma akşamı yayınlanması ile birlikte sadece sosyal medyada değil, youtube platformunda ve ayrıca reytinglerde de önemli sonuçlar elde edildi.

Gaddar dizisinin birinci bölümü youtube ortamında kısa sürede 1,5 milyon görüntülenme elde etti. Sosyal platformlarda diziyle ilgili yüz binlerce paylaşım yapıldı.

Bunun yanı sıra reyting sonuçlarına bakıldığı zaman da Gaddar dizisinin ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yaptığını görmekteyiz.

Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi önemli yapımların yer aldığı Cuma reyting rekabetine Gaddar dizisi de önemli bir giriş yaptı.

Tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın üzerinde gelen reytingler iyi bir başlangıç yapıldığını anlatıyordu. Ayrıca AB grubunda da ortalamaya yakın reytingler elde edildi. Sıralama olarak tüm kişilerde dokuzunculuk, AB grubunda beşincilik ve ABC1’de ise dördüncülük elde edildi.

Önümüzdeki haftalarda diziye yönelik ilginin artması ve reytinglerde ciddi bir yükseliş beklentisi de ilk bölümün ardından bir hayli güçlü görünüyor.