Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi çok güzel başladı ama sonu kötü bitti!

Maraşlı dizisi çok güzel başladı ama sonu kötü bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Maraşlı dizisi pazartesi akşamlarına damga vuran yapımlardan birisi olmuştu. İlk başladığında müthiş bir ilgi gören yapım, gizemli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile çok beğenilmişti.

Alina Boz ile Burak Deniz ikilisini bir araya getiren Maraşlı dizisi bir süre iyi reytingler alarak yoluna devam etti. Ancak hikayede sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlayıp, gizemli hava bitince izleyicinin ilgisi azalmaya başladı. Senaryonun çok farklı noktalara varacağını düşünen dizi hayranları, beklendiklerini bulamadığı için diziyi bırakmaya başlamıştı.

Her ne kadar Burak Deniz ile Alina Boz ikilisi muhteşem bir uyum sergilemiş ve işlerini çok başarılı şekilde yapmış olsalar da dizi senaryo noktasında gizemini kaybettiği için reytingler de ciddi düşüş yaşadı. Maraşlı dizisinin en son 20. bölümü yayınlandı. Herkes ikinci sezon olup olmayacağını merak ediyordu. Haber sonunda geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin final yapacağını duyurdu. Herhangi yen bir gelişme olmaz ise Maraşlı dizisine veda etmeye hazır olun. Final bölümü için de tarih netleştirilmeye çalışılıyor.