Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin çok iddialı dizisi bitiyor! Burak Deniz, İtalya yollarında!

atv’nin çok iddialı dizisi bitiyor! Burak Deniz, İtalya yollarında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisi, bu sezonun iddialı yapımlarından birisiydi. Ancak son haftalarda reytingler ciddi bir düşüş sergiledi. İzleyicilerin ilgisinin azalması sonrasında Maraşlı dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı.

Final tarihinin belirlenmesi noktasında ise Burak Deniz’in durumu önem kazandı. Alina Boz ile çok başarılı bir ikili oluşturan Maraşlı dizisindeki iki ünlü ismin muhteşem uyumu ve enerjisi sosyal medyayı da çok etkiledi. En çok konuşulan dizi çiftleri arasında ilk sıraya çıkan Mahur ile Celal ikilisi, son döneme damgasını vurdu. Sosyal medya onları konuştu ve Maraşlı dizisi de müthiş bir etkileşim dalgası oluşturdu.

Ancak tüm bu durum reytinglerin yükselmesine imkan sağlamadı. atv, düşen reytingleri sonrasında Maraşlı dizisi için final kararı aldı. Final tarihinin netleşmesi noktasında ise Burak Deniz’in durumu öne çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Maraşlı dizisinin yıldızı Burak Deniz, İtalya’ya yolcusu. Can Yaman’ın önce anlaşıp sonra program çakışması nedeniyle iptal ettiği Cahil Periler isimli dizide Burak Deniz yer alacak.

Ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in bir dijital platform için çekeceği 8 bölümlük dizide Burak Deniz de yerini alacak. Ünlü oyuncunun son 4 bölümde hikayeye katılacağı ve dizinin finalinin de İstanbul’da çekileceği ortaya çıkmıştı.

Burak Deniz’in İtalya’ya gidiş planına göre Maraşlı dizisinin de final tarihi netleşecek.