Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi yorgunu Burak Deniz mola verdi!

Maraşlı dizisi yorgunu Burak Deniz mola verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, Bizim Hikaye isimli televizyon dizisinin ardından ekrana bu sefer de Maraşlı isimli yapım ile dönmüştü. Arada dijital dizi projelerinde de başarıyla rol alan oyuncu, Maraşlı’da Alina Boz ile de çok iyi bir partnerlik sürdürüyor.

Celal ile Mahur çiftine sosyal medyada yoğun bir ilgi var ve Burak Deniz de muhteşem preformansı ile hayranlarından büyük övgü görmeye devam ediyor. Oyuncunun hem Alina Boz ile uyumu hem de Maraşlı dizisindeki başarısı kariyerinde bir başka adımı daha önüne çıkardı.

İtalya’da Ferzan Özpetek’in hazırlıklarını yaptığı Cahil Periler isimli dizide 4 bölüm yer alacak olan Burak Deniz, Maraşlı’ya ise 26. bölümde veda edecek. 12 Temmuz tarihinde final yapacak olan Maraşlı’nın ardından ünlü oyuncu İtalya’ya gidecek. Bu yoğun dönemde tatil fırsatı bulmakta sorun yaşayan oyuncu, boş bulduğu her anı iyi değerlendiriyor.

Maraşlı dizisi yorgunu Burak Deniz mola verdi! 7

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kısa bir mola verdiğini gösteren Burak Deniz, üstü çıplak pozuyla dikkatleri çekti. Oyuncunun doğa ile iç içe olduğu ve “Mola” ifadesiyle de dinlenme fırsatını değerlendirdiği anlaşılıyor.

Maraşlı dizisinde ise 21 bölüm geride kaldı ve bu akşam 22. bölüm yayınlanacak. Dizinin finaline 5 bölüm kaldığını da hatırlatalım.