Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner’in tatil pozları yakıyor!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner’in tatil pozları yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, son 2 sezonu çok başarılı bir şekilde geçirdi. Oyuncu, Kuzey Yıldızı isimli dizide Yıldız karakterine hayat verdi. Çok başarılı performans sergileyen oyuncu, Karadeniz kadını olarak ekrana adeta damgasını vurdu.

İsmail Demirci ile başrolü paylaşan oyuncu dizinin 2 sezonluk büyük macerasında izleyicileri kendisine hayran bırakmayı da başardı.Güner, Kuzey Yıldızı’nın final yapmasının ardından ise eşi Mert Kılıç ile birlikte tatil keyfi yapmaya başladı.

Bir süredir tatil pozları ile sosyal medyada takipçilerinin beğenisini kazanan oyuncu, bronzlaşan teni ve güzelliği ile yine hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor.

Kaldığı otelden pozları üst üste paylaşan oyuncu fit vücuduyla da ilgi odağı olmayı sürdürdü. Çiçekli elbisesiyle poz veren Aslıhan Güner, tatilde ne kadar mutlu olduğunu da herkese gösterdi.

Kuzey Yıldızı'ndan sonra Aslıhan Güner'in tatil pozları yakıyor! 8

Hem iş yaşamında hem de özel yaşamında her şeyin yolunda olduğunu mutluluğu ile ifade eden oyuncu, tatil pozları ile hayranlarına sıcak mesajlar da veriyor.

Oyuncu, yaptığı bir paylaşımda şöyle yazdı: “Bazı fotoğraflar çok kalp.” takipçileri de ünlü oyuncunun her pozuna beğeniler yağdırmaya ve iltifatlar yapmaya devam ediyor.

Güneşin, denizin ve havuzun keyfini çıkardığını pozları ile gösteren oyuncu iyi bir tatil dönemi geçiriyor ve 2 sezonun yorgunluğunu da üzerinden atıyor.

Kuzey Yıldızı'ndan sonra Aslıhan Güner'in tatil pozları yakıyor! 9