Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor!

Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinin final yapacağı ile ilgili haberlerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada bir anda yer yerinden oynadı… Kısa sürede 100 binin üzerinde mesaj paylaşan Maraşlı dizisi hayranları “Maraşlı Final Olamaz” etiketi üzerinden atv’ye mesaj yolluyor.

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisine doyamadıklarını ifade eden dizi hayranları, bu ikilinin böyle kolayca harcanmaması gerektiğini belirten yorumlar yapıyor. Dizinin son dönemde reytingleri iyice düştü. İzleyici ilgisinin de azalması nedeniyle Maraşlı’nın 2. sezonu tehlikeye gelmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan dizinin final yapacağını duyurması ile birlikte sosyal medyada hayranların içi yandı. Binlerce mesaj paylaşan Maraşlı dizisi izleyicileri final kararının geri alınmasını istiyor.

Alina Boz ve Burak Deniz’in çok iyi bir dizi çifti olduğunu yazan hayranlar, haftalardır bu ikiliyi en çok konuşulan dizi çiftleri arasında açık ara birinci sıraya yerleştirmişti.

Maraşlı dizisinin finalinin Burak Deniz’in İtalya’da çekeceği Cahil Periler dizisinin programına göre netleşeceği ifade ediliyor. Maraşlı hayranları ise gelen bu haberlere yanıyor…

Alina Boz ve Burak Deniz’in muhteşem uyumu ve enerjileri izleyicilerin tepkisinin de bu kadar büyük olmasına neden oldu.

İşte twitter’da yer alan izleyicilerin tepki dolu mesajlarından bazıları:

Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor! 12

Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor! 13

Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor! 14

Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor! 15

Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor! 16

Maraşlı final olamaz, Alina Boz ve Burak Deniz hayranlarının içi yanıyor! 17