Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah’a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!”

Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah’a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı’ndan ayrılmaya karar verdiği geçin hafta gündeme bomba gibi düşmüştü. Oyuncunun, duygusal sahnelerin ağırlığı yüzünden çok yorulduğunu ve bu yüzden diziden ayrılmaya karar verdiği açıklanmıştı.

Farah Zeynep Abdullah, dün sabaha karşı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda dizide canlandırdığı İnci karakterinin senaryodan nasıl çıkarılacağı konusunda ipucu veren gazeteci Birsen Altuntaş’ı eleştirerek yaptığının dizi ekibi açısından ayıp olduğunu yazmıştı. Ancak izleyicinin tepkisi daha sert oldu. İzleyici “Peki senin yaptığın bize ayıp değil mi?” diye sordu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı, bu sezon TRT 1’in en iddialı dizilerinden. Sezon başından beri ekipten hiç fire vermeden başarıyla yoluna devam eden dizi izleyicileri geçen hafta gelen haberle sarsıldı. Dizinin başrol oyuncusu, İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın çok yorulduğu gerekçesiyle projeden ayrılmaya karar verdiği duyuruldu. Bu kararı üzerine izleyici Farah Zeynep Abdullah’a çok kırıldı.

Bunun üzerine gazeteci Birsen Altuntaş, sezon finalinde ölerek diziden ayrılmasına karar verilen İnci’yle ilgili şok edecek gelişmelerin yaşanacağını açıkladı. Altuntaş’ın bu açıklamasına Farah Zeynep Abdullah’ın tepkisi sert oldu. Abdullah paylaşımında “Haber verirmişçesine doğru ya da yanlış spoiler vermek izleyici açısından düşünürsek de ayıp, yapımda emeği geçenler açısından düşünürsek de ayıp. Her şekil ayıp.”

Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah'a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!” 12

Ancak Farah Zeynep Abdullah’ın Birsen Altuntaş’a tepkisine izleyici daha da sert tepki gösterdi. İzleyicler paylaşımlarında esas kendisinin yaptığının hem izleyiciye hem de ekibe ayıp olduğunu vurguladı.

Farah Zeynep Abdullah’ı bencillikle suçlayan bir izleyici “Sağlık sorununuz falan yoksa kusura bakmayın ama diziden ayrılma kararınızı bencilce buluyorum. En başta dizinin ağır bir psikolojik dram içerdiğini biliyor olmanız gerekiyordu. İnci dizi için önemli karakterlerden biri, onun çıkışı bir başka önemli karakteri de etkiliyor.” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah'a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!” 13

Bir başka izleyici de “İşini yarım bırakıp senin karakterinle bağlantılı karakterlerin hikayesini de mahvetmek çok ayıp, her şekilde ayıp” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah'a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!” 14

Bir izleyici de diziden neden ayrıldığı konusunda Farah Zeynep Abdullah’tan bir açıklama beklediklerini. Ancak Abdullah’ın açıklama yapmak yerine dalga geçer gibi anlamsız paylaşımlar yaptığına dikkat çekti ve “Biz diziden ayrılacağını biliyoruz ama senden bir açıklama bekledik ve senin kararına saygı duyacaktık zaten. Ama sen sağ ol bizden kaç gündür dalga geçtin bu da çok ayıp.” dedi.

Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah'a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!” 15

İşte izleyiciden Farah Zeynep Abdullah’a gelen diğer tepkilerden bazıları:

Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah'a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!” 16 Masumlar Apartmanı izleciyisi Farah Zeynep Abdullah'a çok öfkeli: “Esas senin yaptığın ayıp!” 17