Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı final yapıyor, Burak Deniz ekranın sevilen dizisine mi transfer oluyor?

Maraşlı final yapıyor, Burak Deniz ekranın sevilen dizisine mi transfer oluyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de iddialı başlayan Maraşlı dizisinin geçtiğimiz haftaya kadar final mi yoksa sezon finali mi yapacağı bilinmiyordu. Kanalın, düşük reytingler nedeniyle dizinin finaline karar verdiği ortaya çıktı. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolünde oynadığı dizinin 26. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi.

Diziyi izleyenler için bir kaç bölüm daha uzatılmış olması da müjdeli bir haber oldu. Bu hafta 21. bölümü yayınlanan dizinin 5 bölüm sonra 12 Temmuz’da ekrana veda edeceği ifade edilmekte.

‘’TIMS&B Productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizide Maraşlı karakterine hayat veren Burak Deniz’in şimdiden bir başka dizi ile anılması da sürpriz oldu.

Alina Boz ile ekran partnerliği beğeni kazanan oyuncunun ismi Kanal D’nin çok konuşulan bir dizisi ile geçiyor! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın, twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre, Burak Deniz’e Camdaki Kız dizisinde oynaması için teklif götürülmesi gündemde!

Maraşlı final yapıyor, Burak Deniz ekranın sevilen dizisine mi transfer oluyor? 7

Camdaki Kız’da Burcu Biricik’in oynadığı Nalan’ın hayatında önemli bir yere sahip olacak olan Hayri isimli bir kişinin diziye geleceği fragmanda yer aldı. Yüzü gösterilmeyen ve yaka kartında Hayri yazan kişi için yapımcı firmanın şimdiden arayışa girdiği görülmekte.

OGM Pictures imzalı dizi ile ilgili olarak Hayri karakteri için ayrıca Erkan Kolçak Köstendil’in de adı geçmekte. Yeni sezonda Uraz Kaygılaroğlu’nun da kadrosuna katılacağı diziye Burak Deniz’in gelip gelmeyeceğini ise ilerleyen süreçte öğreneceğiz…