Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı!

Can Yaman’ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar İtalya’da bir dizi için bekleyişte olan Can Yaman, İtalyan sevgilisi ile tatilde paparazzilere boy boy pozlar veriyor! Yaman, Fox TV’de geçtiğimiz yaz Bay Yanlış isimli diziyle ekranlara gelmişti. Dizi, daha sonra sezonda da devam etmişti. Özge Gürel ve Can Yaman başrolde yer alıyorlardı.

Erkenci Kuş dizisiyle bir anda kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan Can Yaman, dizi için imajını değiştirmesinden sonra büyük dikkat çekmişti. Bir anda ekrana daha kaslı, uzun saçlı, giyinişi ve takılarıyla bambaşka bir şekilde dönmüştü.

Oynadığı Can Divit karakteri için yaşadığı bu değişim, oyuncuya kariyerinde farklı bir yere getirdi! Can Yaman, İtalya’da tanınıyordu ama Erkenci Kuş dizisiyle birlikte çok daha fazla hayran edindi.

Bay Yanlış dizisi 14. bölümde final yapınca soluğu İtalya’da alan Can Yaman, Sandokan isimli bir dizide oynamak için bir yapımcı ile anlaştı.

Can Yaman'ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı! 12

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizi için at binmek, kılıç kullanma, yakın dövüş teknikleri eğitimleri aldı. Bu arada İtalya’nın ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başladı. Ferzan Özpetek’in çektiği makarna reklamında oynadı.

Bay Yanlış dizisinin Ekim ayında final yapmasından sonra İtalya’ya gitti ve adeta oraya yerleşti oyuncu! Şu sıralar dizinin çekimleri öncesinde sevgilisi ile tekne turu yapıyor oyuncu. Zaman zaman instagram sayfasından paylaşımlarla keyifli anlarını da hayranlarına göstermekte.

Can Yaman'ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı! 13

Aynı zamanda İtalyan paparazziler de teknenin peşine düşmüş durumda! Oyuncunun sevgilisi ile samimi anlarının fotoğrafları da İtalyan magazin dergilerinin sayfalarını süslüyor.

İşte onlardan örnekler…

Can Yaman'ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı! 14

Can Yaman'ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı! 15

Can Yaman'ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı! 16

Can Yaman'ın, sevgilisi Diletta Leotta ile tatil pozları, İtalyan magazin medyasını salladı! 17