Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın başrolleri Burak Deniz ile Alina Boz aylar sonra bir araya geldi!

Maraşlı’nın başrolleri Burak Deniz ile Alina Boz aylar sonra bir araya geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Alina Boz ve Burak Deniz’in baş rollerini paylaştığı Maraşlı dizisi 2021 yılının başında ATV ekranlarında yayınlanmaya başladı.

Dizide Alina Boz’un canlandırdığı ‘Mahur’ ile Burak Deniz’in hayat verdiği ‘Maraşlı Celal’ karakteri izleyiciler tarafından çok sevildi. Sosyal medyada ikili adına oluşturulan MahCel etiketiyle milyonlarca paylaşım yapıldı.

Dizinin gördüğü büyük ilgi sayesinde genç oyuncular Alina Boz ve Burak Deniz kariyerlerinin en büyük çıkışını yaptı. Ancak dizi gördüğü bu kadar ilgiye rağmen reytinglerde çok düşük gittiği gerekçesiyle geçtiğimiz Temmuz ayında 26. bölümüyle  final yaptı.

Dizinin bitmesine çok büyük tepki gösteren izleyiciler yapım şirketi TIMS&B Productions’ı dizilerine sahip çıkmamakla suçladı. Maraşlı dizisi sona erdi ancak ‘Mahur’ ve ‘Celal’ karakterleri hiç unutulmadı. Alina Boz’un instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda ikiliyi aylar sonra yeniden bir arada gören hayranları çok mutlu oldu.

Maraşlı'nın başrolleri Burak Deniz ile Alina Boz aylar sonra bir araya geldi! 7

Burak Deniz ve Maraşlı dizisinin yönetmeni Arda Sarıgün ile bir araya gelen Alina Boz’un sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı eski partneri Burak Deniz de kendi instagram hesabından paylaştı.

Maraşlı dizisi Türkiye’de gördüğü ilginin ardından yurt dışında da yayınlanmaya başladı dizi 8 Kasım’dan itibaren Romanyalı izleyiciyle buluşuyor.