Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’i özleyenlere çok güzel haber!

Aslıhan Güner’i özleyenlere çok güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay- Kuzey Yıldızı’nda yakaladığı başarının ardından rol aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi tutmayan Aslıhan Güner bir süredir ekranlardan uzakta. Güzel oyuncuyu özleyenlere hasret giderecekleri büyük bir fırsat çıktı.

Aslıhan Güner, Show TV’de yer alan ve başrolünü İsmail Demirci’yle paylaştığı komedi dizisi Kuzey Yıldızı’yla kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı. Kızıl saçları ve mavi gözleriyle dişli bir Karadeniz kadını olan Yıldız’ı canlandıran Güner bu karakteriyle çok sevilmişti.

Güzel oyuncu Kuzey Yıldızı sona erdikten sonra bu kez Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Bu kez dram içerikli bir yapımla ekrana gelen Güner bu dizide Umay isimli bir karakteri canlandırmıştı.

Aslıhan Güner’i özleyenlere çok güzel haber! 7

Kış sezonunun başında ekrana gelmeye başlayan dizi maalesef tutmadı. Reytingleri çok düşük gelen Uzak Şehrin Masalı dizisi altıncı bölümüyle final yaptı. Aslıhan Güner hayranları bu duruma çok üzüldü.

Çok sevdikleri oyuncuyu yeniden ekranda görmek isteyenler için güzel bir fırsat var. Aslıhan Güner, Kanal D’de yayınlanan Arda ile Omuz Omuza programında şef Arda Türkmen’in konuğu olacak ve mutfaktaki hünerlerini sergileyecek. Program sayesinde Aslıhan Güner hayranları da bir nebze olsun hasret giderebilecek.

Halen evinde dinlenen ve setlere bir süre ara veren Aslıhan Güner, gelen yapımları titiz bir şekilde incelediğini belirtiyor. Oyuncu, izleyicilerin karşısına güzel bir proje ile çıkmak istiyor. Bu nedenle de acele etmediğini anlatan Aslıhan Güner, iyi bir proje buluna kadar beklemeyi tercih edecek.