Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine olan ilgi yurt dışında adeta patlama yaptı!

Masumlar Apartmanı dizisine olan ilgi yurt dışında adeta patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, geride bıraktığımız kış sezonunun en başarılı yapımlarından birisiydi. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı dizi sezon finali yaparak ilk dönemini başarıyla tamamladı.

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterinin ölümüyle dizi hayranları sezon finalinde şoke oldu. Oyuncu, psikolojik sahnelerden çok etkilendiği için hikayeden ayrılmak isteyince bu durum yaşandı. Masumlar Apartmanı, ikinci sezonda da bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Bir de yurt dışına satışlarla ilgili gelen haberler yüzleri güldürdü. Dizinin İspanya’da yayınlanacağı ile ilgili Ezgi Mola’nın sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görmüştü.

Yurt dışı piyasasında Masumlar Apartmanı’nın yeni gözde Türk dizisi olduğuna yönelik bilgilerden en somutu ortaya çıktı. Dizi balkan ülkelerinde yayınlanacak ve toplu bir anlaşma yapıldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu bu durumu, “Masumlar Apartmanı Balkan Çıkartması” başlığı ile duyurdu.

Dizinin paket alinde Balkan ülkelerine satıldığı gelen son haberler arasında. Arnavutluk, Hırvatistan, Kosova, Romanya, Karadağ, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya’da dizinin izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.