Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel yeni projesiyle büyük risk aldı!

Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel yeni projesiyle büyük risk aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Oyuncu, sergilediği etkili oyunculuk ile hayranlarını mest ederken, geniş bir izleyici kitlesi bulunan dizinin hikayesinde önemli bir konumda bulunuyor.

Tansel Öngel, yoğun geçen Masumlar Apartmanı çekimleri dışında yeni bir proje için de anlaşma yaptı. Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni yarışma programının sunucusu olarak Tansel Öngel’i izleyeceksiniz. ‘’The Masked Singer’’ isimli çılgın televizyon programı birçok ülkede yayınlandı ve geniş bir ilgi gördü.

Şimdi de Türkiye’de bu yarışmadan uyarlanan Maske Kimsin Sen? isimli program izleyicilerle buluşacak. Müzik, eğlence ve şov içerikli bu yarışma ile birlikte Tansel Öngel önemli bir iddia da ortaya koymuş olacak.

Türkiye’de son dönemde yapılan ve farklı konsepti ile dikkat çeken önemli programlardan birisi olan Maske Kimsin Sen? için ünlü oyuncu büyük bir risk almış durumda.

Masumlar Apartmanı dizisindeki başarılı performansının ardından yeni programı için de büyük bir zaman ayırmak durumunda kalan oyuncu, sunuculuk yeteneklerini de sergilemiş olacak.

Çekimlerine başlanan programda Türkiye’nin kendi alanlarında ünlü isimleri farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söyleyecekler. Ünlü jüri üyeleri, dedektiflik yapacak; aynı zamanda stüdyodaki seyirciler de yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışacaklar.

Türkiye’de de dünyada olduğu gibi fenomen olma iddiası ortaya koyacak olan yarışma programının ünlü oyuncunun kariyerinde yeni bir adım olarak öne çıkması bekleniyor. Bakalım Tansel Öngel kendisine verilen bu zorlu görevi başarıp da yarışma programını fenomen bir yapım haline getirebilecek mi? İzleyip göreceğiz.