Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV ekranında bir dizi daha final yapıyor!

Star TV ekranında bir dizi daha final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda diziler konusunda sıkıntılar yaşayan kanallardan birisi de Star TV oldu… 1 yıllık süreçte 10 dizinin final yaptığı kanalın birçok projesi kısa ömürlü oldu… En son Kazara Aşk isimli diziyi düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldıran Star TV yönetimi, uzun süredir dizi tutturmakta zorluk çekiyor.

Sana Söz ve Benim Hayatım isimli dizileri de yakın zaman önce yayına sunan Star TV, bu yapımlardan da beklediği sonucu alamadı. Kanalın yaz döneminde yayın hayatına başlayan Ada Masalı için nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyordu. Salı akşamlarından Çarşamba günlerine alınan Ada Masalı gün değiştirince izleyici kaybı yaşadı.

Reytingleri bir hayli düşük gelen projenin artık sonuna yaklaşıldı. Star TV yönetimi 25. bölüm ile birlikte Ada Masalı’nın final yapmasına karar verdi. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için son 2 bölümün çekimlerinin yapılmakta olduğu ortaya çıktı.

22 bölüm yayınlanan Ada Masalı dizisinden son 3 bölüm kaldı. 8 Aralık Çarşamba akşamı romantik komedi dizisinin final yaparak ekran ömrünü tamamlaması bekleniyor. Sosyal medyada güçlü bir izleyici kitlesi bulunan dizi için bu kararın beklendiğini ama Star TV’nin uzun bir süredir düşük gelen reytinglere rağmen yapımın devamı yönünde ısrarcı olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.