Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Özgür, Alparslan dizisinde hem farklı hem de çok etkileyiciydi

Mehmet Özgür, Alparslan dizisinde hem farklı hem de çok etkileyiciydi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Nizamülmülk karakteri ile Mehmet Özgür harika bir çıkış yaptı… Usta oyuncu bugüne kadar ki rolleri ile zaten dizi hayranlarının hafızalarında yer alan bir isim…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Nizamülmülk karakterinde milyonların sevgisini kazanan oyuncu, yeni sezonda tamamen değişen Alparslan dizisinde yer alabilme şansını da elde etti. Hikaye geriye doğru işledi ve Sultan Melikşah döneminin öncesinde Sultan Alparslan dönemi yeni sezonda anlatılıyor.

Mehmet Özgür ile Nizamülmülk karakteri ile yine izleyenlerin takdirini kazandı. Geçen sezon TRT1 ekranında daha olgun ve farklı bir imaja sahip Mehmet Özgür görenler, bu sefer onun gençlik dönemlerini izlemenin tadına varacak.

8 Kasım Pazartesi akşamı tüm ekip arkadaşları ile birlikte diziyi izleyen Mehmet Özgür, projenin ne kadar önemli bir iş olduğunu bildiklerini söyledi.

Dizinin yurt dışında da izleneceğini hatırlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Bu proje sadece ülkemizde değil, dünya genelinde de izlenecek. Tarihe yön veren bir süreci anlatıyoruz. Takvimden tutun da ilk üniversitenin kurulmasına, oradan gezegenlerin ilk keşfine denk düşen ve büyük kahramanlıkların olduğu bir dönem. O yüzden bizim için de çok önemli bir işti. Bizim emeğimizi taçlandırdıkları ve böyle bir projeyi ortaya çıkardıkları için TRT’nin kıymetli yöneticilerine, Akli Filme ve emeği olan herkese gönülden teşekkür ediyoruz.”

Mehmet Özgür, Alparslan dizisinde hem farklı hem de çok etkileyiciydi 7

Alparslan dizisinde Fahriye Evcen ile Mehmet Özgür yıllar sonra yeniden aynı seti paylaştı.

2013, 2014 yıllarında yayınlanan Çalıkuşu dizisinde iki ünlü isim yine aynı sette yer almışlardı.