Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Yılmaz Ak’ın kariyeri için Pars karakteri bir dönüm noktası oldu!

Mehmet Yılmaz Ak’ın kariyeri için Pars karakteri bir dönüm noktası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 doğumlu olan Mehmet Yılmaz Ak, Kadir Has Üniversitesi’nde Tiyatro bölümünü bitirdi. Özel tiyatrolarda birçok kez sahneye çıkan oyuncu, ayrıca dizilerde de uzun süredir rol alıyor.

2013 yılından itibaren dizi ve sinema filmlerinde görmeye başladığımız oyuncunun, bir anda bu kadar hızlı popülerlik sağlaması Yargı dizisiyle gerçekleşti. Kanal D ekranında yayınlanan dizide savcı Pars karakteri ile izlediğimiz oyuncu için bu rol adeta bir dönüm noktası oldu.

Yargı dizisini izleyenlerin hayalindeki savcı karakterinin Pars olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Sosyal medyada bir anda öne çıkan oyuncu, bugüne kadar birçok rolde yer aldı ama Yargı hepsinden farklı oldu.

İzleyicilerin, “Savcı olmak için yaratılmış” diye tarif ettiği Mehmet Yılmaz Ak, 14. bölüm sonunda da yine övgülerle karşılaştı.

Yine muhteşem bir performans ortaya koyan oyuncu, Pars karakteri ile kariyerinin en popüler dönemini yaşıyor.

Ben de Özledim isimli dizi ile başladığı set yolculuğunda, İçerde’de Yaşar olarak dikkat çeken Mehmet Yılmaz Ak, Çukur dizisinde ise Ersoy karakterini canlandırmıştı.

Halka’da Çağatay olarak izlediğimiz oyuncu ayrıca; Kurşun, Ya İstiklal Ya Ölüm, Hakan Muhafız, Ramo ve Fatma dizilerinde de izleyicilerle buluştu.

Yargı dizisi ile şu anda ekranın en çok sevilen isimlerinden birisi haline gelen oyuncunun büyük bir sıçrama yaptığını ve yeteneğiyle de bunu hak ettiğini söyleyebiliriz.