Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı sonrası Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizi için bir şartı var!

Ada Masalı sonrası Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizi için bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Ada Masalı dizisi ile yine ilgiyi üzerine çeken Ayça Ayşin Turan, partneri Alp Navruz ile de çok iyi bir uyum yakaladı.

İkilinin dizinin setinde aşk yaşamaya başladığı yönünde çeşitli iddialar olsa da bunlar kanıtlanamadı. Ayça Ayşin Turan’ın partneri Alp Navruz ile aşk yaşadığı iddiaları için de açıklama yapmak istememesi kafaları karıştırmıştı.

25 bölüm süren Ada Masalı’nın ardından dinlenmekte olan oyuncu, yeni proje için görüşmelere de başladı. Hayranlarının yeniden ekranlarda görmek istediği oyuncu, henüz bir anlaşma yapmadı. Ancak gelen projeler olduğu ve oyuncunun bunları değerlendirmekte olduğu belirtiliyor.

Ayça Ayşin Turan, yeniden dizilerde rol almayı istiyor. Ancak oyuncunun bir şartı var. Turan, “İçime sinerse ona göre bakarım” diyerek bir projeyi kabul edecek ise önce rolün içine sinmesi gerektiğini anlattı.

Proje görüşmeleri yapmakta olan oyuncunun hayranları da yakın zamanda yeniden ekrana dönmesi yönünde sosyal medya ortamında baskı yapmaya başladı.

Arıza dizisinde olduğu gibi yine aksiyon yapımı arayan oyuncu, bu tür hikayeleri çok sevdiğini dile getirdi. Farklı rolleri canlandırmak için bekleyen oyuncu, “Ben farklı karakterlere hayat vermekten çok hoşlanıyorum. Değişik bir rol gelirse çok sevinirim” diyerek de yapımcılara mesaj yolladı.