Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara bitiyor ama Ahsen Eroğlu’nun hayranlarına yeni sürprizi var!

Menajerimi Ara bitiyor ama Ahsen Eroğlu’nun hayranlarına yeni sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi döneminin ekrandaki eğlenceli yapımlarından birisi Menajerimi Ara dizisi oldu. Ünlü isimleri bir arada toplayan, oyuncular ve menajerler dünyasına yönelik olan dizinin hikayesi sevildi. 44 bölümdür yayında olan dizi için Star TV final kararı aldı.

Menajerimi Ara dizisi 11 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak olan 45. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Dizi sayesinde Ahsen Eroğlu bir hayli öne çıktı. Dicle karakterini canlandıran oyuncu doğallığı ile öne çıktı. Başarılı performansının yanı sıra farklı güzelliği ile de hayranlarını mest eden Eroğlu, partneri Deniz Can Aktaş ile de çok iyi bir ikili oluşturdu.

Menajerimi Ara dizisi ile büyük çıkış yapan Ahsen Eroğlu,11 Temmuz’da 40. İstanbul Film Festivali’nde yayınlanacak olan Sardunya isimli sinema filmiyle de dikkatleri çekecek.

Dünya festivallerinde yolculuğuna devam eden, Çağıl Bocut’un yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi ‘Sardunya’, bir baba-kız arasındaki ilişkiyi anlatıyor.

Menajerimi Ara bitiyor ama Ahsen Eroğlu'nun hayranlarına yeni sürprizi var! 7

Ölüm, adalet ve etik kavramları üzerinden ele alan film, hem Ulusal Yarışma’da hem de Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü için yarışıyor.

Filmde İlayda Elif Elhih, Ali Seçkiner Alıcı, Evren Duyal, Zeyno Eracar, Tansu Biçer ve Ahsen Eroğlu birlikte rol aldılar. Ahsen Eroğlu hayranları için Sardunya filmi yeni bir deneyim olacak.