Ana sayfa Sosyal Medya Devrim Özkan’ın yerine Deha dizisinde başrol olan Ahsen Eroğlu büyük bir sorumluluğu omuzlayacak!

Devrim Özkan’ın yerine Deha dizisinde başrol olan Ahsen Eroğlu büyük bir sorumluluğu omuzlayacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, yakın zaman önce basında Deha dizisinin yeni kadın başrolü olarak tarif edildi. Aras Bulut İynemli’nin erkek başrol olarak yer aldığı biliniyordu ve partnerinin ilk olarak Devrim Özkan olarak belirlendiği ama sonra Ahsen Eroğlu olarak değiştirildiği ortaya çıkmıştı.

Deha dizisinin yeni başrolü olan Ahsen Eroğlu, bugüne kadar yer aldığı projelerde karakter yaratma konusunda gayet başarılı işler ortaya koydu. Deha projesinde de oyuncunun iyi işler başaracağı kesin…

Ancak Devrim Özkan ile başlayan ama daha sonra Ahsen Eroğlu’na dönen yapım ekibinin tercihleri genç oyuncunun omuzlarına bir de yük bindirmiş olacak.

Kadın başrol olarak Ahsen Eroğlu’nun hikayede çok başarılı iş çıkarması ve Aras Bulut İynemli ile de iyi bir uyum sağlaması bekleniyor.

Çukur dizisinin ardından televizyon ekranına yeniden dönecek olan Aras Bulut İynemli’den hayranları yine muhteşem bir performans bekliyor.

İki genç oyuncunun başroldeki uyumu ve enerjileri de sosyal medyada çok konuşulacak gibi duruyor.