Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu hak ettiği ilgiyi IMDb Starmetre’de buldu!

Ahsen Eroğlu hak ettiği ilgiyi IMDb Starmetre’de buldu!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı projelerde ne kadar başarılı roller canlandırdığını hayranları gayet iyi biliyor.

Özellikle Menajerimi Ara isimli dizi projesinde çok etkili bir çıkış yapan genç oyuncu, son yılların en doğal ve oyunculuk yetenekleri bakımından izleyicileri en çok etkileyen kadın oyuncuların başında geliyor.

1994 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelen oyuncu, son olarak Cem Yılmaz’ın heyecan yaratan Netflix dizisi Do Not Disturb projesinde çok başarılı bir çıkış daha gerçekleştirdi.

2016 yılından bu yana setlerde yer alan Ahsen Eroğlu, ilk olarak Anne isimli dizideki Duru karakteri ile beğenilmiş ardından birbiri ardına hem sinema hem de dizi filmlerinde önemli deneyimler yaşamıştı.

Ahsen Eroğlu hak ettiği ilgiyi IMDb Starmetre'de buldu! 7

Menajerimi Ara dizisi ile de iyi bir çıkış yakalayan ve Merve Kült isimli filmde de başrolde yer alan oyuncu, IMDb Starmetre listesinde de bir anda kariyerinin en başarılı çıkışını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta kariyer rekorunu kırarak 11 milyondan fazla oyuncunun yer aldığı IMDb veri tabanında en başarılı 560. oyuncu olan Ahsen Eroğlu, hak ettiği övgüyü sosyal medyada hayranlarından aldı.

Ahsen Eroğlu hayranları yeniden televizyon dizilerine dönüş yapmasını da heyecanla bekliyor.

Ahsen Eroğlu’nun en son Başlangıçlar isimli sinema filminde Hazal Subaşı ile başrolde yer aldığını da hatırlatalım.