Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy başrolde ve çıktığı zaman Kübra dizisi büyük sansasyon yaratacak!

Çağatay Ulusoy başrolde ve çıktığı zaman Kübra dizisi büyük sansasyon yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için hazırlıkları devam eden dizilerden birisi de Kübra projesi… En son Terzi isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy yine erkek başrol olarak hikayede yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahsen Eroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncular da bulunuyor. Uzun süredir hayranlarının merakla yeni projelerini beklediği Ahsen Eroğlu, Kübra dizisiyle ilgili iddialı sözler söyledi.

2016 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Ahsen Eroğlu, Anne dizisindeki Duru karakteri ile çok ilgi çekmişti. Oyuncu, İstanbullu Gelin dizisindeki Yaz karakteriyle de akıllarda kalırken, en büyük çıkışını ise Menajerimi Ara dizisindeki Dicle ile gerçekleştirdi.

2020-2021 sezonunda Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin ardından hayranlarının merakla yeni projelerini beklediği oyuncu, Ayzek ile Bir Gece ile Merve Kült isimli sinema filmlerinin kadrosunda yer aldı.

Çağatay Ulusoy başrolde ve çıktığı zaman Kübra dizisi büyük sansasyon yaratacak! 9

Ahsen Eroğlu’nun Kübra isimli yeni dijital dizide de etkili bir rolde olması hayranlarını meraklandırıyor. Oyuncu da çalışmalara devam ettiklerini ve sette her şeyin yolunda olduğunu açıkladı.

Dijital projelerle ilgili oyuncuların pek de bilgi vermek istememesi durumunu Ahsen Eroğlu da yaşıyor. Muhabirlerin soruları üzerine bazı detaylardan bahseden oyuncu, “Aslında detay vermesem daha iyi olur ama biraz konu itibariyle ağır bir hikayesi var. Çıktıktan sonra çok konuşulacağını düşünüyorum. Umarım da seyirciler beğenir. Biz keyifle çalışıyoruz. Bu kadar yoğun değil, güzel geçiyor, keyfim de yerinde” açıklamasında bulundu.

Oyuncunun bu sözleri ile Çağatay Ulusoy’un başrolündeki Kübra dizisinin çok farklı ve izleyenleri çok şaşırtacak bir iş olduğu anlaşılıyor.

Çağatay Ulusoy başrolde ve çıktığı zaman Kübra dizisi büyük sansasyon yaratacak! 10

Kübra dizisi bir kadın hikayesi üzerine kurgulanmadı. Oyuncu da bu detaya dikkat çekerken, “Bir kadın hikayesi değil ama birçok kadın karakter de var” diye konuştu ama daha fazla detay da vermek istemedi.

Ahsen Eroğlu kadrosunda yer aldığı diğer projelerin de izleyicilerle buluşmasını beklediğini anlattı. Oyuncu, “Kübra setimiz devam ediyor. Zaten o paylaşılmıştı. Ben de diğer projelerin yayınlanmasını bekliyorum” dedi.

Çağatay Ulusoy başrolde ve çıktığı zaman Kübra dizisi büyük sansasyon yaratacak! 11

Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yazdı.

Kübra dizisinin konusu ise şöyle: Dizi, mahallesinin sevilen, saygılı ve inançlı bir genci olarak bilinen Gökhan’ın, bir süredir parçası olduğu sanal arkadaşlık grubunda, Kübra adlı kullanıcıdan aldığı mesajlar ile hiç ummadığı bir yola girmesini anlatan hikayeye odaklanıyor.