Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisi yine bir TRT1 dizisi yüzünden cin çarpmışa döndü!

Menajerimi Ara dizisi yine bir TRT1 dizisi yüzünden cin çarpmışa döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Menajerimi ara dizisi, bu sezonun en farklı, eğlenceli ve değişik konsepte sahip yapımlarından birisi. İlk başlarda Salı akşamları yayınlanan ve çok iyi reytingler elde ederek iyi bir görüntü çizen dizi, ne yazık ki, Masumlar Apartmanı’nın ekrana gelmesi ise izleyici kaybı yaşamıştı.

Bu öyle bir durum aldı ki, Salı’dan Pazar’a gün değişikliği yaşanmasaydı, Masumlar Apartmanı nedeniyle Menajerimi Ara eriyip gidecekti… Star TV, doğru bir hamle ile diziyi Pazar gününe taşıdı ve izleyicilerin de beklentisini gerçekleştirerek yapımın ayakta kalmasını sağladı.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı diziye konuk olarak gelen ünlü isimler de hep çok konuşuldu. Sosyal medya desteğini de iyi olan Menajerimi Ara, bir ara AB grubunda Pazar akşamının en çok izlenen dizisi bile olmayı başardı. Ancak bu tablo geçen hafta bozuldu.

Menajerimi Ara, kendi kemik kitlesi ile yoluna devam ederken, TRT1 dizisi Teşkilat’ın başlaması her şeyi değiştirdi. Geçen hafta düşüş yaşayan Menajerimi Ara, bu hafta ise iyice geriledi.

Tüm kategorilerde izleyici kaybı yaşadığı artık netleşen Menajerimi Ara, Masumlar Apartmanı’ndan kaçarken Teşkilat’a tutuldu… Bir başka TRT1 dizisi daha Menajerimi Ara’nın izleyicisini kendisine çekiyor. İlk bölümünde çok iyi başlangıç yapan Teşkilat, tüm dizilerden izleyici çekmişti. Dün akşam ise Teşkilat adeta reyting patlaması yaptı. Birçok dizi hayranı da TRT1 ekranına geçti… Bu durum da tüm yapımları olumsuz etkiledi. Menajerimi Ara da bu durumdan çok kötü etkilenen yapımlardan birisi oldu.

AB’de dün akşam 7. olan Menajerimi Ara, totalde ise günü ancak 28. sırada bitirebildi. ABC1’de ise 16. oldu ve bu oranlar dizinin geleceğinin pek de parlak olmayabileceğini ifade ediyor.