Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisine bomba bir isim katıldı!

Merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisine bomba bir isim katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi için hazırlıklar son hız sürüyor. Başrolünde aynı zamanda hikayenin yazarı olan İclal Aydın’ın yer alacağı dizinin kadrosuna son dönemin çok beğenilen genç bir oyuncusu dahil oldu.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen İclal Aydın, bu kez hem kendi yazdığı senaryoyla hem de başrolle ekrana gelmeye hazırlanıyor. İclal Aydın’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi için hazırlıklar devam ediyor.

Önümüzdeki yıl Kanal D’de ekrana gelecek dizi Süreç Film tarafından çekilecek. Eda Tokgöz’ün yöneteceği dizinin senaryosu ise Erkan Birgören ve Betül Yağsağan ise kaleme alacak. Çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü dizinin yeni oyuncusu ise açıklandı.

Merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisine bomba bir isim katıldı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna son dönemin en parlak oyuncularından Berker Güven katıldı. Sadece dört yıldır oyunculuk yapmasına rağmen kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Güven, oyunculuğa 2017 yılında yayınlanan Vatanım Sensin dizisiyle adım atmıştı.

Berker Güven, yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Nedim Karaçay karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı. Genç oyuncu en son rol aldığı Alev Alev dizisinde İskender’i canlandırmış ve yeteneğiyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekmişti.

Yetenekli oyuncu şimdi de Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinde rol alacak. Güven’in canlandıracağı karakterin ayrıntılarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.