Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun genç yaşında gelen şöhretin tadını çıkarıyor!

Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun genç yaşında gelen şöhretin tadını çıkarıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim’de ‘Asiye’ karakterine hayat veren oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun aslında çocukluğundan itibaren setlerde.

2004 doğumlu genç oyuncu kariyerine çocuk oyuncu olarak 2012 yapımı Dabbe: Bir Cin Vakası filmiyle başladı. Ardından, Sana Bir Sır Vereceğim ve Karadayı dizilerinde kısa süreyle rol aldı.

Su Burcu Yazgı Coşkun asıl çıkışını ise Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı ‘Asiye’ karakteriyle yaptı. Oyuncu, dizide ‘Doruk’ karakterine hayat veren rol arkadaşı Onur Seyit Yaran’la da büyük bir uyum yakaladı, izleyici ikiliyi çok sevdi

İkilinin başarılı uyumu her hafta ‘AsDor’ etiketiyle de sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası yaratıyor. Bu etkileşim dizinin reytinglerine de olumlu yönde yansıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun 1.9 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabını çok aktif olarak kullanmasa da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest ediyor.

Kardeşlerim dizisinde lise öğrencisini canlandıran oyuncunun kadınsılığını ön plana çıkardığı instagram paylaşımları hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Güzel oyuncu son paylaşımında, mini eteğini kombinlediği püsküllü triko kazağı ve diz altı çoraplarıyla verdiği art arda pozlarıyla takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.