Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin başarısı tesadüf değil! İzleyici, Kartal ve Efe karakterlerini kısa sürede benimsedi!

Üç Kuruş dizisinin başarısı tesadüf değil! İzleyici, Kartal ve Efe karakterlerini kısa sürede benimsedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Çukur dizisinin ardından Pazartesi akşamları ekrana getirdiği Üç Kuruş dizisi ekranların yeni fenomen dizisi olacak desek yeridir.

Bu akşam 3. bölümüyle ekranlara gelecek olan Üç Kuruş, Roman mahallesinde geçen hikayesiyle ekranın en renkli yapımlarından birisi.

Üç Kuruş’ta, baş rol oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç  iyi bir ikili oldu. İzleyici ikiliyi kısa sürede benimsedi. Ekin Koç’un organize işler komiseri ‘Efe’ye hayat verdiği dizide Uraz Kaygılaroğlu ise Roman mafla lideri’ Kartal’ı canlandırıyor.

Uraz Kalygılaroğlu, rol arkadaşı ile birlikte bir fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun takipçileri tarafından yapılan yorumlar, dizinin fanlarının ikiliyi çok benimsediğini de gözler önüne serdi.

Üç Kuruş dizisinin başarısı tesadüf değil! İzleyici, Kartal ve Efe karakterlerini kısa sürede benimsedi! 7

Uraz Kaygılaroğlu’nun ‘Oyun arkadaşım’ yazarak yaptığı paylaşıma takipçilerinden, En iyi çift’, En güzel partner sizsiniz’, Sonuna kadar #Efkar kuşum’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Üç Kuruş dizisinde ikiliye, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Damla Bakar ve Nesrin Cavadzade’nin de aralarında bulunduğu iddialı isimler de eşlik ediyor.

Ay Yapım imzalı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde izleyiciyi yine heyecanlı sahneler bekliyor. Dizinin yayınlanan 3. bölüm tanıtımında Kartal’ın çeribaşının asasını taşıdığı anlar dikkat çekiyor.

İrfan’ın “Onlar da öğrenecekler benim kim olduğumu…” sözleri gerilimi yükseltirken Bahar, Kartal ile birlikte kaçıyor. Leyla ve Efe’nin arasındaki çekim ise artmaya devam ediyor.