Ana sayfa Sosyal Medya Meryem Uzerli ile Acun Ilıcalı’nın bir sürprizi var!

Meryem Uzerli ile Acun Ilıcalı’nın bir sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Almanya’da yaşamına devam ediyor. Oyuncu, zaman zaman çeşitli projeler için Türkiye’ye geliyor.

Çocukları ile birlikte yaşadığı Berlin’den dönüş yapan Meryem Uzerli, yakında yeni projeleri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bir reklam filminde rol alan oyuncu, mücevher tanıtımı yapacak. Metin Arolat’ın yönettiği reklam filminin yakında yayınlanması bekleniyor.

Acun Ilıcalı ile de görüşme halinde olduğu ortaya çıkan ünlü oyuncu hayranlarına büyük sürpriz yapacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Meryem Uzerli de yerini alacak. Bu yarışmanın ertelendiği ama gelecek aylarda gündeme yeniden geleceği belirtiliyor.

Meryem Uzerli’nin farklı projeler için de görüşme halinde olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise yapımcı Timur Savcı’nın sözleri ile gündeme geldi.

Muhteşem Yüzyıl devam ederken aniden ayrılan ve tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirten oyuncunun bu tavrını ekip arkadaşlarına karşı saygısızlık olarak nitelendiren Timur Savcı, ayrıca şımarıklık yaptığını da belirtmişti.