Ana sayfa Sosyal Medya ATV’nin gurur kaynağı Kardeşlerim dizisinden bir büyük başarı daha!

ATV’nin gurur kaynağı Kardeşlerim dizisinden bir büyük başarı daha!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Kardeşlerim reytinglerde yaşadığı kısa düşüşün ardından yine yükselişe geçti. TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı’nı geçmeyi başaran Kardeşlerim, sosyal medyada da yeni bir başarıya imza attı.

Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi yeniden yükselişte. Bu sezonun başından bu yana, TRT 1’de cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisine reytinglerde yenilen Kardeşlerim dizisi bu hafta eski güzel günlerine kavuştu.

6 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 27. bölümü tüm kişiler kategorisinde birinci sırada yerini aldı. Böylece Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı’nı küçük bir farkla geride bırakmayı başarmış oldu.

ATV'nin gurur kaynağı Kardeşlerim dizisinden bir büyük başarı daha! 7

Bu arada Kardeşlerim dizisi sosyal medyada yeni bir başarıya imza attı. Dizinin Instagram hesabındaki takipçi sayısı 1 milyonu aştı. Sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında izlenen dizi böylece sosyal medyadaki başarısına bir yenisini ekledi.

Kardeşlerim dizisi geçen sezonun sonunda da büyük bir başarıya imza atmıştı. Dizi, YouTube’da izlenme rekorları kırarak plakete layık görülmüştü. Kardeşlerim dizisinin bu başarısı, genç izleyici kitlesinin yüksek olmasına bağlanıyor.

ATV’nin dram yüklü dizisi Kardeşlerim’in hikayesi bir süredir izleyiciler tarafından eleştiriliyordu. Dram olarak başlayan dizinin “ergen çiftler” ve sorunları dizisine dönüştüğünü söyleyen hayranları senaristlerin bu gidişe dur demesini istiyordu.

Ancak her ne kadar eleştirilse de dizinin çiftleri yüksek reytingin de sebebi. Kardeşlerim dizisinin en sevilen çifti hiç kuşkusuz Asiye ve Doruk. Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisinin başarılı uyumu ile AsDor etiketleri tüm sosyal medyada patlama yaptı. İki genç oyuncunun başarılı performanslarını öven izleyiciler, AsDor etiketleri ile binlerce mesaj paylaştı.