Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan erken ayrılan Seda Bakan, yeni bir dizi bombası patlattı!

Mucize Doktor’dan erken ayrılan Seda Bakan, yeni bir dizi bombası patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni proje hazırlıkları içinde olduğu bilinen oyuncu Seda Bakan, bu konuyu doğrulamış ama net bir bilgi vermemişti. Oyuncunun ismi iki yeni projede geçiyor. Seda Bakan ekranda en son Bana Sevmeyi Anlat isimli dizideki Leyla karakteri ile yer almıştı.

2017 yılından sonra kızı Leyla’ya hamile kalması ve doğum ile bakım süreçleri derken oyuncu uzun süre ekrana ara vermişti. 2020 yılının sonlarında Mucize Doktor dizisinde Ferda karakterini canlandıran Seda Bakan, 13 bölüm hikayede yer aldı. Ansızın diziden ayrılması ile de hayranlarını şaşırtan oyuncu bir süredir dinlenmekteydi.

Seda Bakan, dinlenme sürecini tamamladı ve yakında yeni projesi için çekimlere katılacak. Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Netflix için hazırlıkları süren Another Self isimli dizinin ikinci başrol oyuncusunun Seda Bakan olduğu ortaya çıktı. Bakan, yine Leyla karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Mucize Doktor'dan erken ayrılan Seda Bakan, yeni bir dizi bombası patlattı! 8

Sosyal medyada geçtiğimiz günlerde kızı Leyla ile tatil pozları veren ve yüzbinlerce de beğeni alan Seda Bakan, düzgün fiziği ile de göz doldurmuştu. Oyuncu, yaptığı açıklamada ise şöyle konuşmuştu.

“İyiyim koşturuyorum, bir şeyler var işte. Şu anda proje aşamasında bakalım.”

Mucize Doktor'dan erken ayrılan Seda Bakan, yeni bir dizi bombası patlattı! 9

Oyuncunun bahsettiği projenin Another Self olduğu ortaya çıktı. Okul arkadaşı olan 3 kadının hikayesinin anlatılacağı dizide süreç arkadaşlardan birisinin kansere yakalanması ile başlayacak.

Nuran Evren Şilt’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni ise Burcu Alptekin olacak.