Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisinde yeni rol arkadaşı belli oldu!

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisinde yeni rol arkadaşı belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Tuba Büyüküstün, geride bıraktığımız sezon Sefirin Kızı isimli Star TV dizisiyle büyük ilgi görmüştü. Dizi hayranları 6 yılın ardından yeniden Engin Öztürk ile Tuba Büyüküstün ikilisini bir arada görmekten dolayı çok memnun oldu.

Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle projeden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün bir kurtarıcı olarak hikayeye katılmıştı. Ancak beklenen olmamış ve dizi düşük reytingler almaya devam etmişti. Dizinin planlandığı şekilde 52. bölümde final yapması ile birlikte de bir hikaye daha geride kaldı.

Tuba Büyüküstün hayranlarını heyecanlandıran yeni dizi ise Netflix için geliyor. Another Self isimli bu yeni dizide 3 kadının hikayesini izleyeceksiniz. Büyüküstün dışında diğer başroller belli olmamıştı. Algı Eke ile Büşra Pekin isimleri konuşuluyordu. Ancak bu isimlerle anlaşma olmadığının kulis bilgisine gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisinde yeni rol arkadaşı belli oldu! 3

Tuba Büyüküstün’ün yeni rol arkadaşlarından birisinin ise Seda Bakan olduğu ortaya çıktı. Mucize Doktor dizisine kısa bir süre katılarak ekranlara dönen oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeni projeleri olduğuna yönelik bilgiler vermişti.

Bu projelerden birisinin de Another Self isimli dizi projesi olduğu ortaya çıktı. Seda Bakan, hikayede Leyla karakterini canlandıracak. Dizide yer alacak diğer oyuncular da merakla bekleniyor.