Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan sonra Sinem Ünsal’ın değişimi şaşırtıyor!

Mucize Doktor’dan sonra Sinem Ünsal’ın değişimi şaşırtıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de iki sezon süren ve büyük ilgi gören Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı ‘Nazlı’ karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşayan ve geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Sinem Ünsal bu dizi sayesinde popülerliğini de fazlasıyla artırdı.

Mucize Doktor’da ki başarılı performansı güzel oyuncuya yeni projelerin kapısını da araladı. Oyuncu Fox TV’de yayınlanan Elbet Bir Gün dizisiyle geçtiğimiz pazar günü ilk defa izleyici karşısına çıktı.

Mucize Doktor da naif, çocuksu bir karakter olan ‘Nazlı’ya hayat veren Sinem Ünsal değişimiyle izleyiciyi de şaşırtıyor. Oyuncunun kadınsı hallerini ön plana çıkardığı instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Mucize Doktor'dan sonra Sinem Ünsal'ın değişimi şaşırtıyor! 8

Sinem Ünsal paylaşımlarında düzgün fiziğini de gözler önüne seriyor. Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu ile birlikte rol aldığı Elbet Bir Gün dizisinde de daha kadınsı bir karaktere hayat veren Sinem Ünsal’a izleyici bu rolünü de çok yakıştırdı.

Mucize Doktor'dan sonra Sinem Ünsal'ın değişimi şaşırtıyor! 9

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı Fox TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün de geçmişlerinden kaçan iki kız kardeşin yıllar sonra bir araya gelme hikayesi anlatılıyor.