Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisi reyting için tüm düğmelere bastı!

Elkızı dizisi reyting için tüm düğmelere bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Elkızı dizisi ilk 3 bölümü ile reytinglerde beklentileri tam olarak karşılayamadı. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde ne ararsanız var durumuna geçiş yapıldı.

Elkızı dizisi ilk başta kadına şiddet konusu ile dikkatleri çekti ve fazlasıyla da eleştirildi. Dramın çok ağır bir şekilde yansıtıldığı dizinin hikayesinde bazı değişiklikler ise dördüncü bölüm ile birlikte daha netleşecek.

Hem romantizm hem de durum komedisi olarak nitelendirilebilecek sahneler ile birlikte Elkızı dizisine farklı bir hava verilmeye çalışıyor. Müzikleri, efektleri ve sahne geçişleri ile de heyecan ve aksiyon vaat eden dizi olarak Elkızı izleyicinin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Dram ile başlayan hikayenin 4. yeni bölümünde durum komedisi ve romantizm sahnelerinin de yer alması reyting için tüm düğmelere aynı anda basıldığı imajını veriyor.

Elkızı dizisinin yeni bölüm fragmanında hem Ezo’nun içinde yer adığı gülümseten durum komedilerini hem de aşk temasının da yer aldığı görüntüleri bulabilirsiniz. Elkızı dizisinin 4. yeni bölümünü 13 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox TV’de izleyebilirsiniz.