Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel kararını verdi, geri dönüş için şartlar hazır!

Hande Erçel kararını verdi, geri dönüş için şartlar hazır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel, çok iyi bir çıkışa imzasını attı. Halka dizisindeki güçlü dram performansının ardından Sen Çal Kapımı oyuncunun farklı yeteneklerini ortaya koymasını sağlayan bir yapım oldu.

Başrolde yer aldığı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu, yaz döneminde final yapan diziden sonra bir süre dinlenme kararı aldı. Dizinin devam edebilme potansiyeli olsa da Hande Erçel’in çok yorulduğu için Sen Çal Kapımı’na devam etmediği de ortaya çıkmıştı.

Ünlü oyuncu, Amerika ziyaretiyle gündemde yer aldıktan sonra şimdi de yeni proje görüşmeleri ile dikkat çekiyor. “Okuduğum projeler var ama net bir şey yok” diyerek arayış içinde olduğunu gösteren Hande Erçel, hayranlarını da memnun etti. Bir süre dinlenmek ve eğitimine devam etmek istediği bilinen oyuncunun iyi bir proje olursa yeniden ekrana döneceği de bu açıklaması ile ortaya çıkmış oldu.

Hande Erçel hayranları yakında oyuncuyu yeni bir yapımda görürse şaşırmasın. Oyuncu ekrana fazla ara vermek istemediğini de bu sözleri ile göstermiş oldu.

Dijital veya televizyon projesi olmasının kendisi için fark etmediğini anlatan Hande Erçel, projelerin ne zaman netleşeceği ile ilgili soruya, “İnşallah en kısa zamanda” yanıtını vererek de setleri özlediğini gösterdi.

Kerem Bürsin ile aşkında her şeyin çok güzel gittiğini belirten Hande Erçel, mutlu ve keyifli olduğunu ifade etti.

Hande Erçel kararını verdi, geri dönüş için şartlar hazır! 3

Oyuncu Instyle Türkiye dergisine verdiği özel pozlardaki farklı imajıyla da büyük ilgi gördü. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Erçel, 2.5 milyona yakanı beğeni ve binlerce de iltifat dolu yorum aldı.