Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın yeni dizisini buldu ama ortada garip bir durum var!

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın yeni dizisini buldu ama ortada garip bir durum var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en önemli dizilerinden birisi olan Mucize Doktor, ikinci sezonuyla birlikte ekran ömrünü tamamladı. Dizide Beliz karakterine hayat veren Hazal Türesan da hem yeteneklerini ortaya koyarak hayranlarından alkış aldı hem de güzelliği ile yine izleyicileri mest etmeyi başardı…

Ünlü oyuncu, Mucize Doktor dizisiyle birlikte daha geniş kitleler tarafından da tanınma imkanı elde etti. 2 sezonluk maceranın ardından şu sıralarda dinlenmekte olan Hazal Türesan’ın yeni sezonda yeni bir dizide olup olmayacağı merakla bekleniyordu.

Oyuncu yeni sezonda Show TV ekranında yayınlanacak olan The Liar’dan uyarlanan Yalancı isimli dizinin kadrosuna katıldı. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisi için oyuncu arayışları devam ediyor.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'ın yeni dizisini buldu ama ortada garip bir durum var! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Burçin Terzioğlu’nun canlandıracağı Deniz karakterinin ablası Yasemin olarak Hazal Türesan’ı izleyeceksiniz.

İşin ilginç yanı ise Terzioğlu 1980 doğumlu ve 1985 doğumlu Türesan’dan 5 yaş daha büyük. Bu gerçekliğe rağmen Burçin Terzioğlu’nun ablası rolünde Hazal Türesan’ın inandırıcılık sorunu olup olmayacağı merak ediliyor.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'ın yeni dizisini buldu ama ortada garip bir durum var! 9

Hazal Türesan’ın ekranda abla – kardeş havası verilebilmesi için makyaj ile yaşlandırılması gibi bir çözüm de olabilir ama inandırıcılık noktasında bu tercih sorgulanacaktır.

Salih Bademci’nin ise dizide Deniz tarafından tecavüz ile suçlanan Doktor Mehmet Emir karakterini canlandıracağı gelen bilgiler arasında.

Yalancı dizisinin oyuncu kadrosunda Cemal Toktaş, Şahin Irmak ve Murat Kılıç da yer alıyor.