Ana sayfa Yabancı Dizi Mucizevi Şangay: Ejderha Efsanesi çizgi filmi Disney Channel’da başlıyor!

Mucizevi Şangay: Ejderha Efsanesi çizgi filmi Disney Channel’da başlıyor!

tarafından ker_def

Mucizevi Şangay: Ejderha Efsanesi Özel Bölümü 11 Haziran Cuma 19.45’te Televizyonda İlk Kez Disney Channel’da! Marinette için heyecanlı bir serüven Disney Channel’da başlıyor! Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi çizgi dizisinin yepyeni özel bölümü Mucizevi Şangay: Ejderha Efsanesi televizyonda ilk kez, uydudan her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel’da hayranlarıyla buluşuyor.

Efsane geri dönüyor ve yeni bir gizem perdesi aralanıyor! Marinette için her şey yolundaydı, ta ki Adrien’in babasıyla birlikte Çin’in Şangay şehrine gitmek zorunda kaldığını öğrenene kadar. Neyse ki Marinette’in Şangay’da yaşayan amcası Wang’in doğum günü yaklaşıyor!

Hediyelerini Wang Amca’ya bizzat götürmeye karar veren Adrien ve Marinette’i Şangay’da yepyeni maceralar bekliyor! Şangay’a vardıktan sonra tüm eşyalarını kaybetmesiyle yolu yeni yol arkadaşı olacak olan Fei ile kesişen Marinette için heyecanlı bir serüven Disney Channel’da başlıyor!

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi çizgi dizisinin yepyeni özel bölümü Mucizevi Şangay: Ejderha Efsanesi, 11 Haziran Cuma saat 19.45’te televizyonda ilk kez Disney Channel’da hayranlarıyla buluşuyor.