Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinde Burak Yörük yine ikinci erkek oldu!

Aşk Mantık İntikam dizisinde Burak Yörük yine ikinci erkek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında diziler bir bir ekrana gelmeye başladı.18 Haziran Cuma akşamı da Fox TV ekranında Aşk Mantik İntikam isimli yapımın ilk bölümünü izleyeceksiniz. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel dörtlüsünün başrolünde yer aldığı yeni dizi eğlenceli hikayesi ile dikkatleri çekecek.

4 başarılı genç oyuncunun kadrosunda olması zaten hayranlarının büyük dikkatini çekti. Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan romantik komedi yapımı, izleyicilere eğlence vaat ediyor. Dizinin fragmanlarından bunu anlayabilirsiniz. Aşk Mantık İntikam 18 Haziran Cuma yayınlanacak 1. bölümden 3. fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Fragmanlar dizinin hayranlarını bir hayli etkiledi. Burak Yörük’ün dizide olmayacak bir aşkın peşinde koşma durumu oyuncunun eski dizilerini hatırlattı. Dizi hayranları, “Burak yine ikinci erkek. Yine Burak’ın karakterine düşeceğim belli oldu. 4 N1 K’daki gibi tarih tekerrür ediyor” diye yorum bırakmaktan geri durmuyor.

Burcu Özberk’in güzelliğini ve sempatikliğini öne çıkartan dizi hayranları, Esra karakterindeki performansını da heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Burak Yörük yine ikinci erkek oldu! 7

Burcu Özberk hayranları şimdiden diziye tutulduklarını ve mutlaka izleyeceklerini belirten yorumlar yapıyor. Bir dizi hayranı, “Burcu Özberk varsa bu dizi kesin tutar. Popüler bir dizi olacak. Dizinin yurt dışı satışı da garanti. Çünkü Burcu Özberk çok başarılı, popüler ve sevilen bir oyuncu” diyerek güven ifadelerinde bulundu.

İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin diğer detayları:

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.

OYUNCULAR: Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz