Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’da Cihangir karakterinden sonra Tolga Sarıtaş’ta çok şey değişti!

Muhteşem Yüzyıl’da Cihangir karakterinden sonra Tolga Sarıtaş’ta çok şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran, Tolga Sarıtaş’ın da Cihangir karakteriyle yer aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi sadece Türkiye’yi etkilemedi… Yakın coğrafyadaki birçok ülkede gösterilen dizi, geniş bir izleyici grubunu etkisi altına aldı. Türkiye’nin yurt dışında tanınmasına da büyük katkı sağlayan Muhteşem Yüzyıl, dünyanın birçok ülkesinde ve birbirinden farklı kültürlerdeki insanları da kendisine hayran bıraktı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir olarak izlediğimiz Tolga Sarıtaş, bu yapım sayesinde geniş kitleler tarafından tanınma imkanı elde etti. Sonrasında ise çok hızlı bir kariyer zıplaması yaşayan oyuncu, milyonlarca hayrana sahip oldu. Sarıtaş’ın aranılan bir başrol oyuncusu olması yeteneklerinden ve fiziğinden kaynaklanıyor…

Peki Muhteşem Yüzyıl projesinden sonra ünlü oyuncunun hayatında neler değişti? Tolga Sarıtaş, Hürriyet gazetesindeki röportajında bu konudaki soruyu yanıtladı. Oyuncu kendisindeki değişimi şu sözlerle anlattı:

“İş hayatında bu kadar çalışmak, yeni insanlar tanımak, yeni hikâyelere hizmet etmek benim hep ufkumu açtı. Bu yolculukta ne istediğini, nereye yönelmek istediğini daha iyi bilen, ayakları yere daha sağlam basarak yeni hedeflerine doğru ilerleyen bir adama dönüştüm.”

Muhteşem Yüzyıl'da Cihangir karakterinden sonra Tolga Sarıtaş'ta çok şey değişti! 7

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Muhteşem Yüzyıl’ın oyuncunun hayatındaki yeri çok farklı… Emmy’de en iyi erkek oyuncu adayı olan Tolga Sarıtaş, sette elinden gelen her şeyi yapması ile biliniyor.

Oyuncu, “Yeni bir işe başladığımda elimden ne geliyorsa yapıyorum, bunlar da onun getirileri. ABD’ye gittik, kırmızı halıda yürüdük, bunlar önemli şeyler ama odağımda değil” açıklamasıyla da dikkatleri çekti.

Tolga Sarıtaş en son Show TV ekranında yayınlanan ve final yaparak hayranlarını üzen Arıza dizisinin başrolünde yer almıştı.