Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş, adeta rol arkadaşı Engin Akyürek’in izinden gidiyor!

Tolga Sarıtaş, adeta rol arkadaşı Engin Akyürek’in izinden gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş en son Arıza isimli Show TV dizisinde hayranlarının karşısına çıktı.Ayça Ayşin Turan ile çok iyi bir ikili oluşturan oyuncu, başarılı bir sezonun ardından şimdi dinlenmeye çekildi…

Tolga Sarıtaş, son yılların geniş kitleler tarafından hayranlığını kazanan isimlerin başında geliyor… Söz isimli asker dizisindeki performansı ile çok konuşulan oyuncu, milyonlarca kişiyi de etiklemeyi başarmıştı. Sonrasında gelen projelerle kariyerini sağlamlaştıran oyuncu özel hayatıyla da göz önünde.

Moda tasarımcısı Zeynep Mayruk ile aşk yaşayan oyuncu, magazin gündemine gelmemek için elinden geleni yapıyor. Oyuncu, sosyal medyada da çok fazla paylaşım yapmaması ile biliniyor…

Tolga Sarıtaş, aynen Engin Akyürek’in yaptığı gibi özel hayatının kendisine kalmasını istiyor ve göz önünde olmamaya dikkat ediyor. Akyürek gibi sadece işiyle gündemde olmak isteyen Sarıtaş, şimdilerde yeni film projesi ile hayranlarını meraklandırdı.

Tolga Sarıtaş ile Engin Akyürek, Yolun Açık Olsun isimli sinema filminde buluşmuştu. Netflix için çekilen filmin setinde yoğun bir çalışma yapılıyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı projede Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş buluşması da dikkat çekici oldu.

Sarıtaş, tavırlarıyla yakın arkadaşı olarak tanımladığı Akyürek’in izinde gittiğinin hissiyatını da veriyor. Akyürek gibi magazinde görünmek istemeyen Tolga Sarıtaş, Hürriyet’teki röportajında bu durumu şu sözlerle anlattı:

“Yaşam tarzım bu. Boş zamanlarımda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Çalışırken de çok yoğun bir tempoda oluyoruz, sosyalleşecek pek vakit olmuyor. Hep yaptığım işlerle, mesleğimle, oyunculukla konuşulmak istedim. Mesleğimle var olmak bana kendimi iyi hissettiriyor.”