Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım, eşine özel karavan haberine çok sert yanıt verdi!

Murat Yıldırım, eşine özel karavan haberine çok sert yanıt verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Aziz dizisi ile gündemde olan Murat Yıldırım, 2016 yılında Londra’da tanıştığı Faslı İman Elbani ile 2016 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu evlilikleriyle gözlerden uzak bir hayat yaşayan çift, şu sıralar diziyle gündemde.

Murat Yıldırım, bu sezon Aziz dizisi ile ekranlara gelmekte. Geçtiğimiz yıl Ramo dizisinde rol alan oyuncu, bu kez Show TV’nin Aziz dizisinde başrolde yer alıyor. Dizi, kanalın gözde yapımlarından birisi.

Cuma akşamları yayınlanan Aziz’in hikayesi izleyiciler tarafından sevildi. Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan ve Simay Barlas’ın da rol aldıkları Aziz dizisi, dönem hikayesi olarak farklı içeriğiyle izleyiciden olumlu geri dönüşler alıyor.

Bu arada dizinin son yayınlanan bölümünde herkesin merakla izlediği bir isim ekrandaydı. Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani, diziye Mısır Prensesi Fevziye olarak dahil oldu. Hafta içinde tanıtımlarda Elbani’nin görülmesiyle dizinin takipçileri de ayrı bir heyecan yaşamışlardı.

Murat Yıldırım, eşine özel karavan haberine çok sert yanıt verdi! 9İman Elbani’nin güzel sürprizi ile birlikte Aziz dizisi bu hafta bir başka heyecan yaşattı. Bu arada eşinin konuk oyuncu olarak geldiği sette Murat Yıldırım ile ilgili bir asparagas haber, oyuncuyu çok kızdırdı!

Murat Yıldırım, eşine sette ayrı bir karavan istediği yönündeki habere çok sinirlendi.

Murat Yıldırım, eşine özel karavan haberine çok sert yanıt verdi! 10

Oyuncu, “Yalan haber, aynı karavandayız” diyerek yanıt verdiği ve gerçek olmadığını ifade ettiği haber için ayrıca bir başka paylaşım daha yaptı.

Konuyla ilgili olarak Murat Yıldırım, bu ve benzeri haberler için sert konuştu ve “Bu kaçıncı doğru olmayan haber. Lütfen daha dikkatli olalım. Kul hakkına giriyorsunuz” diyerek karşı tarafı uyardı…

Murat Yıldırım, eşine özel karavan haberine çok sert yanıt verdi! 11