Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım, Hollywood diziside oynamanın eşiğinden dönmüş!

Murat Yıldırım, Hollywood diziside oynamanın eşiğinden dönmüş!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en sevilen erkek oyuncularından biri olan Murat Yıldırım, halen Show TV’de yayınlanan Aziz dizisiyle ekrana geliyor. Bir programa konuk olan ünlü oyuncu, birkaç yıl önce bir Hollywood dizisinden kendisine teklif geldiğini söyledi.

Bugüne kadar rol aldığı her yapımla adından söz ettiren Murat Yıldırım, halen Show TV’de yayınlanan Aziz dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yıldırım, bir dönem dizisi olan ve reytingleri çok iyi giden Aziz’de başrolü Damla Sönmez’le paylaşıyor.

Yakışıklı oyuncu Hürriyet gazetesi yazarı Hakan Gence’nin Hürriyet TV’de yayınlanan Murat Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk oldu. Murat Yıldırım programda birkaç yıl önce kariyeriyle ilgili bir gelişmeyi ilk kez hayranlarıyla paylaştı.

Murat Yıldırım, Hollywood diziside oynamanın eşiğinden dönmüş! 7

Murat Yıldırım, 2016 yılında bir Hollywood dizisi için teklif aldığını söyledi. Yıldırım,Colin Farrell ve Kate Moss gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide kendisinin Gürcü bir gazeteciyi canlandıracağını belirtti. Dizi için imzaların atıldığını, senaryonun kendisine ulaştığını söyleyen Yıldırım, her şeyin hazır olduğu söylenmesine rağmen projenin devamının gelmediğini kaydetti.

Murat Yıldırım, ünlü oyuncu Colin Farrell’la yaşadığı ilginç bir olayı da anlattı. Söz konusu dizi için bekleme sürecindeyken dilini geliştirmek için Londra’ya gittiğini söyleyen Murat Yıldırım şöyle devam etti:

“Londra’da bir gün kahve içmek için bir kafeye girdim. İçeriden telefonumla kamera çekimi yapmaya başladım. O sırada birisi elimden telefonu kaptı ve İngilizce “Ver telefonu, ne yapıyorsun?” dedi. Sonradan fark ettim ki bu kişi Colin Farrell’mış. Meğer oyuncu o kafeye çok gelirmiş. Sonra yaptığı hareketten kendisi de biraz utandı. Ardından telefonumdaki fotoğraflara bakmaya başladı. Çünkü onun fotoğraflarını çektiğimi düşünmüştü. Gerçekten tuhaf bir olaydı.”