Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım ismi geçen yeni dizisinin adı ve başrolleri belli oldu!

Murat Yıldırım ismi geçen yeni dizisinin adı ve başrolleri belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 4 yıllık aranın ardından geçtiğimiz sezon Ramo dizisi ile ekranda yerini almıştı. 2 sezon süren Ramo’nun ikinci sezonu daha büyük ilgi görmüş ve reytingleri de çok iyi gelmişti. Esra Bilgiç ile de iyi bir ikili oluşturan Yıldırım, Ramo’nun ardından yeni bir dizi anlaşması yapması bekleniyordu. Oyuncunun Evlilik Sözleşmesi olarak Türkçe’y çevrilen Güney Kore uyarlamasında adı geçmişti ama kadroda yer almadığı sonradan ortaya çıktı.

Güney Kore dizisi olan Marriage Contract’ın yerli versiyonu için bir süredir Üs Yapım tarafından hazırlıklar sürdürülüyordu. Evlilik Sözleşmesi olarak yansıyan dizinin isminin ise İkimizin Sırrı olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş kulis bilgilerini duyurdu. Leyla Feray’ın da Aras Aydın ile partner olduğu ortaya çıktı. Feray en son Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide Gevher Hatun karakterini canlandırmıştı.

Murat Yıldırım'ın yeni dizisinin adı ve partneri belli oldu! 18

Bestemsu Özdemir’in de ikinci kadın başrol olarak hikayeye katıldığı belirlendi. Özdemir en son Akrep isimli Star TV dizisinde rol almıştı.

Dizinin kadrosunda iddialı isimleri de göreceksiniz. Çekimlerinin yakında başlaması beklenen atv dizisinin kadrosunda şu isimler sıralanıyor:
Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek.

Cem Akyoldaş, İkimizin Sırrı isimli dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Özen Yula ise hikayeyi yazıyor.