Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisi bitiyor, Bestemsu Özdemir hemen yeni diziye başlıyor!

Akrep dizisi bitiyor, Bestemsu Özdemir hemen yeni diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bestemsu Özdemir, Star TV ekranında yayınlanan Akrep dizisinde Selma karakteri ile yerini aldı… Oyuncu 26. bölümü ile birlikte önümüzdeki hafta final yapacak olan dizide başarılı performansı ile yine hayranlarını mutlu etmeyi başardı.

Bestemsu Özdemir, finale adım adım giden Star TV dizisinden hemen sonra yeni bir anlaşma daha yaptı ve bu sefer de atv ekranında görünecek… Güney Kore dizisi olan Marriage Contract’ın yerli uyarlaması İkimizin Sırrı ismiyle yayınlanacak. Dizide Murat Yıldırım ile Leyla Feray buluşması yaşanacak. Bestemsu Özdemir ise ikinci kadın başrol olarak hikayede yerini alacak.

Aras Aydın ile birlikte önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı İkimizin Sırrı isimli dizinin çekimlerine çok yakında başlanması bekleniyor. Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi oyuncuların da dizinin kadrosunda yer aldığı ortaya çıkmıştı.

Bestemsu Özdemir, 2012 yılında Sakarya Fırat isimli dizide Melike karakteri ile setlere adım attı. Kara Para Aşk dizisindeki Nilüfer karakteri ile ismini geniş kitlelere duyurma fırsatı bulan oyuncu; Analar ve Anneler, Kırlangıç Fırtınası,Meryem, Ege’nin Hamsisi ve Güvercin isimli dizilerde yer almıştı.

Bestemsu Özdemir,son olarak ise Star TV ekranında yayınlanan Akrep dizisinde Selma karakterine hayat veriyordu.