Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Yıldırım, kendisiyle ilgili çok özel bir çalışma yapıyor!

Murat Yıldırım, kendisiyle ilgili çok özel bir çalışma yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Herkesin hayatında inişli, çıkışlı dönemler olduğunu hatırlatan Murat Yıldırım, hayatında yaşadıklarına şükür ettiğini söyledi. Aziz dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, Show TV’de rol arkadaşları Damla Sönmez ve Simay Barlas ile birlikte bir programa katıldı.

Murat Yıldırım, “Yaşadığım her şey benim için değerli. Bugün burada, bu psikolojide olmamı sağlayan her şey için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Oyuncu kendisini kontrol etme ve geliştirme konusunda yoğun bir çaba harcıyor.

Kendi kendisi ile çok konuştuğunu açıklayan Murat Yıldırım, şu sözleriyle birçok kişiye de örnek oldu: “Tek kontrol edebileceğim kişinin kendim olduğuma inanıyorum. Bir de sizi çok seven birisi varsa, ondan da rica edebiliyorsunuz. Ancak asıl değiştirebileceğiniz, kontrol edebileceğiniz kişi kendinizsiniz. O yüzden kendimi kontrol etmeyi seviyorum.”

Kendini kontrol ettiği zaman aklını daha fazla kullandığını hissettiğini belirten ünlü oyuncu, son yıllarda bu konuya fazlasıyla dikkat ediyor.