Ana sayfa Dizi Fragmanları Sana çıkıyor bu yollar! Kaderimin Oyunu dizisi dramın zirvesine çıkacak

Sana çıkıyor bu yollar! Kaderimin Oyunu dizisi dramın zirvesine çıkacak

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan NGM Medya imzalı yeni dizi ‘Kaderimin Oyunu’, ilk bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi ekran başına kilitleyecek. Dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağını izleyiciler fazlasıyla merak ediyor.

Bir dram hikayesi olan dizi hem müzikleri hem görüntüleri hem de hikayenin dram dolu olmasıyla dikkatleri çekecek. Diziyi izlerken farklı duyguları aynı anda yaşayacak olan izleyiciler, acı yüklü sahnelerle gözyaşı dökecek. Öykü Karayel’in dram rolündeki performansı da hikayenin sevilmesi noktasında büyük önem taşıyor.

Akın Akınözü’nün Hercai dizisindeki muhteşem çıkının ardından Kaderimin Oyunu ile yeniden ekranlara dönüşü de izleyicilere farklı duygular yaşatacak.

Derya Uluğ’un seslendirdiği “Sana Çıkıyor Bu Yollar” adlı jenerik şarkısı, büyük beğeni toplamıştı. Şimdi izleyiciler dizinin hikayesindeki diğer müzikleri de fazlasıyla merak ediyor.

Sarp Apak’ı da uzun yıllar komedi rollerinde gören izleyiciler, Star TV’nin yeni dizisinde dram performansı ile izleyecek. Mahir’in hikayesi birçok izleyiciyi derinden etkileyecek.

Kaderimin Oyunu dizisinde ilk bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya’dan İstanbul’a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı halde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya’dan İstanbul’a dönmekte olan Mahir’le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getirecek…

Yayın Günü: 3 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.00 / İlk Bölüm – 1. Bölüm